About Me

Hoi, ik ben Lizzy!

Opgegroeid in Castricum, nu woon ik alweer een aantal jaar in het gezellige Haarlem.

Ik ben na mijn middelbare school interieur en mode gaan studeren bij het Clusius College in Hoorn. Daarna wilde ik mij meer verder ontwikkelen in de mode, omdat de mode een voorloper is op het gebied van trends. Ik ben gaan studeren bij de Vogue Akademie Amsterdam. Hier heb ik mijn opleidingen behaald voor mode vormgeving en modestyling. In het laatste jaar van de opleiding kreeg ik ook het vak fotostyling. Dit vak was precies iets voor mij want daarin kon ik fotografie, mode en interieur met elkaar combineren. Ik ben daarom ook nog een fotografie opleiding gaan doen bij Het Fotografie Instituut.

Na mijn school ben ik zelfstandig aan het werk gegaan als kunstenaar. Ik maakte fotoreportage’s met een achterliggende boodschap, deze heb ik ook geëxposeerd in verschillende galeries. Om mijn fotografie te verbreden ben ik gaan werken bij een leuke hippe fotostudio in het centrum van Amstelveen. Hier werkte ik als fotograaf en manager. Intern heb ik ook meerdere opleidingen gevolgd en mezelf nog meer ontwikkeld als fotograaf.

Nu ben ik voor mezelf begonnen als fotograaf in mijn eigen studio in Beverwijk. De studio heb ik zelf gebouwd en zit in het pand van de vereniging de Broedmachine waar allemaal beginnende ondernemers zijn gevestigd. In mijn studio doe ik baby, kinderen, familie, zwangerschaps, koppel, beauty, mannen, fashion en zakelijke fotoshoots. Ook doe ik productfotografie en fotoshoots op locatie. 

Ik vind het elke dag weer een feestje dat ik mijn grote passie voor fotografie kan uitoefenen en nodig jullie daarom ook graag uit om een keer een leuke fotoshoot te komen doen en er samen een feestje van te maken!

X